5 v. synttäriyllärit!

Pientä kivaa täytti viime kuussa viisi (!!!) vuotta! Aika blogin perustamisesta tähän päivään on mennyt hurjan nopeasti! Blogi on kasvanut meidän mukana, mutta samalla sisällöllä mennään edelleen :)

Synttäreiden kunniaksi meillä on teille lukijoille kaksi yllätystä, ensimmäinen niistä on blogin uusi Facebook-sivu! Olemme siirtyneet nykyaikaan ja loimme blogille oman sivun, johon tulee varmasti päiviteltyä niitä vähän pienempiä näperryksiä, viime aikaisia ostoksia, väliaikatietoja isoista projekteista yms. Blogia voit seurailla TÄÄLLÄ!

Toinen ylläri on tietysti perinteinen synttäriarvonta! Arvonta on toteutettu Oi Paketti! -verkkokaupan kanssa.




Oi Paketti! on hurmaavien pakettien ja ihastuttavien lahjojen pieni verkkoputiikki. Löydät jatkuvasti kehittyvästä valikoimastamme tarvikkeet niin paketointiin, juhlien koristeluun kuin kääreisiin piilotettavaksi. Oi Paketin! takana ovat paperituotteista hullaantuneet ja paketointiin intohimoisesti suhtautuvat siskokset.

Palkinnoksi Oi Paketti! tarjoaa uuden tuotemerkin, RioRion, paperituotteita. Tätä ruotsalaista tuotemerkkiä ei ole muualta Suomesta saatavilla, joten kannattaa osallistua! Palkintoon kuuluu yllätyskuosiset Lilla Gatan -askartelutalot, askartelupapereita, kortteja ja tarra-arkki. Lisää Oi Paketin! -tuotteita löydät tietysti täältä, www.oipaketti.com.

Osallistuaksesi yhdellä arvalla kirjoita tähän postaukseen meille risuja tai ruusuja, toiveita tai kysymyksiä. Toisen arvan saat, jos tykkäät blogistamme Facebookissa. Ilmoitathan kommentissasi sähköpostiosoitteesi sekä monella arvalla olet mukana. Arvonta päättyy ma 17.2. klo 23.59.

Ilmoitamme voitosta sähköpostitse sekä blogissamme. Oi Paketti! postittaa palkinnon suoraan voittajalle.

Onnea arvontaan ja mukavaa viikkoa!

// Roosa & Petra

Tuotekuvat Oi Paketti!



47 kommenttia

  1. kahdella arvalla mukana, ja toivoisin päivityksiä useammin, inspiraatio on aina tervetullutta:)

    VastaaPoista
  2. Kahdella arvalla mukana ja eihän teille voi muutakuin ruusuja antaa! johannaliina@gmail.com

    VastaaPoista
  3. yhellä arvalla mukana! :) kiva blogi, ei moitittavaa!
    reetta_greippi ät hotmail.com

    VastaaPoista
  4. Yhdellä mukaan! Teillä on kiva blogi ja tykkään lukea kaikesta väkertelystä, mutta olisi mukava kuulla uusia jutuja useamminkin :)

    VastaaPoista
  5. Kahdella arvalla mukana. Tykkäsin teidän facebookin sivusta heti, kun linkin aukaisin. :)
    Samaa toivon minäkin, eli lisää päivityksiä. :) Täällä on paljon ihania ideoita, joita olen painanut mieleeni ja tavoitteena ois joskus toteuttaa niitä itsekin. :)

    VastaaPoista
  6. Yhellä mukana myös! Löysin teidän blogin vasta ja koukutuin heti; ihania ideoita teillä! Inspiraatiota tännekin saisi jaella ehkä vähän useammin, mutta muuta moitittavaa en blogista löydä :) - Maiju maijuflygare@gmail.com

    VastaaPoista
  7. Onnea 5-vuotiaalle! Täältä löytyy paljon ideoita itsellekin toteutettavaksi. :) Yhdellä mukana. ompelukoukku@gmail.com

    VastaaPoista
  8. Kahdella arvalla mukaan. Sylin täydellä ruusuja 5 vuotiaalle. Tulee uskollisesti seurattua.

    VastaaPoista
  9. Ihan huippukiva blogi! Pienet kivat ideat inspiroivat :) Jatkakaahan samaan malliin tai päivitelkää vaikkapa jopa entistä useammin :)

    Kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  10. Kahdella arvalla mukaan!
    Äipän kanssa molemmat tykätään askarrella ja väkerrellä. Äitikin innostunut tästä blogista ja tykkäilee mahtavista ideoista! Ei valittamista. :)

    aijjatti@gmail.com

    VastaaPoista
  11. Ihanan erilainen ja inspiraatiota pursuava blogi! :) Täältä löytyy aina jotain uutta jännää!

    Yhdellä arvalla mukana
    adingu96@hotmail.com

    VastaaPoista
  12. Kahdella arvalla mukana! :)

    Olisi joskus hauska lukea teidän viikko-/kuukausikirjaa omista projekteistanne ja niiden etenemisestä! Siis ei välttämättä tarkalleen päiväkirjana päivittäin tehdystä silmukkamäärästä vaan nähdä miten esim. teettekö yhtä työtä kerrallaan vai onko tullut tehtyä montaa työtä viikon aikana jne. Tai vaikka "kuukauden tulevat/tehdyt työt" kuvakollaasina. Tykkään tehdä käsitöitä itekin ja kattoa muista mallia, mutta tuntuu että olen niitä jotka taistelevat aina vain keskeneräisten töiden kanssa :D (ja kun teillä ei ole päivitykset niin tiheässä niin kuvakollaasit olisi helppo tehdä aina joskus!)

    VastaaPoista
  13. KAHDELLA ARVALLA MUKANA! Kiitos blogistanne! Innostaa ja inspiroi minua kovasti. Tyylinne on niin kovasti makuuni, että kovasti aina odottelen uusia postauksia. Omaan blogiini olen lukijoilleni vinkannut että seuraan teitä. Toivoakseni sitä kautta olette saaneet ja saatte uusia lukijoita. Tervetuloa myös teille lukijaksi, fb:n kautta lienee helpoin seurata. Kaikkea hyvää ja kivaa kevääseenne!

    Osoitteeni: kanivinossa(at)gmail.com

    VastaaPoista
  14. Kiva on teidän blogi! Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  15. Kiitos ihanan inspiroivasta blogista ja paljon synttärionnee! Arvonnassa mukana yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  16. Oi onnea! Jatkakaa samaan malliin, tytöt! :)

    VastaaPoista
  17. Oi mikä arvonta, ehdottomasti paketointifriikkinä osallistun!
    Ruusuja: Pidän hurjana tyyleistänne tuunailussa ja värkkäilyssä, ohjeistuksenne ovat selkeitä (erityiskiitos Kelohonka-kassista, sen ohjeella olen tehnyt jo useamman kauppakassin lahjaksi!), bloginne on todellinen inspiraation lähde. Kiitos siitä!
    Risuja: Bloggaustahti voisi olla aktiivisempikin, mutta tämä "vika" korjaantunee FB-sivun myötä :)
    Seuraan Bloglovinin kautta nimimerkillä Ninna R. ja tykkään FB-sivusta samalla nimellä, sukunimi toki on joitain kirjaimia pidempi, eli kaksi arpaa, kiitos!

    VastaaPoista
  18. Tykkään blogissa inspiroivista kuvista. Jos vaan aikaa riittää niin enemmän postauksia vaan! Hmm, onko olemassa Pientä kivaa:n pinterest seinää? Sitä olisi kiva seurata. Yhdellä arvalla mukana! patikka at gmail piste com

    VastaaPoista
  19. Minä myös mukana :) Risuja en keksi mutta pidän blogin aina iloisesta tyylistä ja persoonallisesta otteesta. Ideoita omiin väkerryksiin on tullut bongattua monia. Sisältö on ollut mieluista eli toivon että homma jatkuu samaa rataa :) Seurailen blogia myös naamakirjassa eli kahdella arvalla mukana.
    wionadoe@gmail.com

    VastaaPoista
  20. Onnittelut ja kiitos ihanasta blogista! Kata, kteikari ät hotmail . com

    VastaaPoista
  21. mukana kahdella arvalla, koska tuommoinen talo olisi pojan autoleikkeihin magee :)
    Täällä on tullut käytyä jo useamman vuoden ajan ja aina löytyy jotain ideoita omiin töihin, kiitoksia!

    VastaaPoista
  22. Vaikka postaukset inspiraationlähteistä olisi kiva. Vaikka päivän pienet inspiraationlähteet. :) Tai ideoita miten selättää "jotain tekisi mieli tehdä, muttei keksi mitä!"
    Ja kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  23. Onneksi olkoon! Muuta en toivo kuin että blogi päivittyy säännöllisesti jatkossakin :) Teistä blogin kirjoittajista kertova juttu on myös jäänyt mieleen.

    VastaaPoista
  24. Yhdellä arvalla arvonnassa mukana! :) Parasta blogissanne on inspiroivat ideat ja kivat kuvat. Aina on ihanaa huomata uuden postauksen tulleen ja innolla odottaa sivun aukeamista :)

    VastaaPoista
  25. Tää blogi tarjoaa uskomattomasti inspiraatiota mulle. Lähes kaikki värit ja kuositkin, mitä tekeleissänne käytätte miellyttää mun silmää kovasti! Sylillisen ruusuja ja paljon inspiraatiota tahdon antaa teille synttäreiden kunniaksi. <3

    Kahdella arvalla ollaan mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja sähköpostin unohdin totta kai: essi19_94 (miukumauku) hotmail.com

      Poista
  26. Risuja annan omalle nettiyhteydellä, se kun ei pelitä, ei sitten millään... Grrrr.... Blogillenne annan ruusuja sivujen monipuolisuudesta. Monenlaista näpräystä löytyy...
    leenvikki@gmail.com

    VastaaPoista
  27. Blogi on aivan ihana! Melko uusi tuttavuus, mutta niiiiiin paljon olen jo täältä inspistä saanut vaikka mihin, etten ihan hetkeen kyllä poistu :)

    Seuraan Bloglovinin, sekä fb:n kautta. S-posti analogtrashblogi@hotmail.com
    Kaksi arpaa.

    VastaaPoista
  28. Ihana blogi! Varsinkin ne kaikenlaiset pussukat! Ehkä hieman enemmän postauksia toivoisin :)
    tanttuli92(miukumauku)luukku.com

    Yksi arpa.

    VastaaPoista
  29. Ruusuja blogillenne ihanista inspiraatioideoista. Olen salaa haaveillut tekeväni samanlaisen jättisiksaksateenkaaripeiton mikä täällä blogissa on esitelty :D toivoisin vain useammin postauksia ;D
    ssuvi77@gmail.com

    VastaaPoista
  30. Ei vitsit, nyt löysin blogin mitä alkaa oikeasti seuraamaan! :) immeee@luukku.com

    VastaaPoista
  31. Kahdella arvalla mukana. Tykkään tosi paljon ideoistasi koska niiden toteuttaminen ei maksa miljoonia!!
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  32. Jussila12@gmail.com osallistuu yhdellä arvalla :)

    Sisällöstä ruusuja, mielenkiintoista ja monipuolista. Postaustahti saisi olla nopeampi mutta toki ymmärrettävää ettei aina ehdi tai ei ole esiteltävää :)

    VastaaPoista
  33. Kahdella arvalla mukana. :) Tykkään kuvista, toivoisin tiheämmin postauksia. :) hesleena(ät)gmail.com

    VastaaPoista
  34. Ihana arvonta, oon kahdella arvalla mukana - pakko oli tykätä teistä myös facebookissa etten jää mistään päivityksistä paitsi! ;) On meinaan niin hyvä blogi teillä, ihan ekalla kerralla kun blogiinne törmäsin monta vuotta sitten niin jo ihastuin ja edelleen on säilynyt yhtenä suosikkina vaikka muuten "blogimaku" on muuttunutkin! :) Jotenkin vaan blogin tyyli, ulkoasu ja selkeät ja inspiroivat postaukset uppoaa kerta toisensa jälkeen, en osaa sen tarkemmin eritellä.. :) Paljon oon saanut erilaisia ideoita pikku projekteihin ja muihin, kiitos niistä, ja toivottavasti saan jatkossakin! Jos jotakin pitäisi toivoa, niin hyviä ideoita tuolla näytti olevankin kuten pientä kivaa pinterestiin, ja sitten itse tykkään hirveästi neule- ja virkkaus-ideoista ja postauksista, että niitä lisää.. Enkä tietenkään pistäisi pahitteeksi jos postauksia tulisi useammin, mutta oon kyllä tykännyt nytkin kun kaikki on aina kuin "harvinaista herkkua"! :D

    VastaaPoista
  35. Paljon kivoja ideoita ja vinkkejä! :)
    Kaksi arpaa

    VastaaPoista
  36. Ruusuja!!
    Hiano blogi. Mukavaa on kun ideat ovat toteutettavissa, eivätkä vaadi paksua kukkaroa. :D Tuloo siis blogia seurattua vähintään viikottain..useamminkin siis postauksia lukisin. Kiitos. Mukana kahrella arpalipukkeella.. :) /n.haapakoski@hotmail.com

    VastaaPoista
  37. kahdella mukaan. Sulla upea kirjoitustyyli ja kuvat on todella mielyttäviä!

    mariestrange(a)hotmail.com

    VastaaPoista
  38. Olisi kiva lukea, mistä haette inspiraatiota ja uusia projekteja :) Kahdella arvalla mukana.
    miiukka86 ät gmail.com

    VastaaPoista
  39. Paras blogi ikinä. Mukana yhdellä arvalla :)) akinnahh at gmail.com

    VastaaPoista
  40. Ihana blogi, kivoja ideoita ja hyvät kuvat. Yhdellä arvalla mukaan tuula.k.suutari@gmail.com.

    VastaaPoista
  41. Mukavan monipuolinen blogi, joka saa innostumaan!
    Yhdellä arvalla mukana.
    karoliina.kuusela@hotmail.com

    VastaaPoista
  42. Hei. Pitkästä aikaa löysin bloginne pariin ja täällähän vierähti tovi jos toinenkin!

    Kivaa myös nuo uudet fb-sivut! Kahdella arvalla siis mukaan.

    Mukavaa kevään odottelua,
    Titta

    titta.haapalatiainen at gmail.com

    VastaaPoista
  43. Enemmänkin voisi olla juttuja. Plussaa ihanan selkeät sivut.
    Yksi arpa minulle, kiitos!
    Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com

    VastaaPoista
  44. Aina niin ihanan inspiroivaa! Kiitos teille :)

    Olen arvalla mukana! mona.oksanen (at) gmail.com

    VastaaPoista